Sayfa Gösterimi : 6081

Windows 7

Anasayfa \ Windows 7

May.

1. Secure W2 programını kendi sitesinden işletim sisteminize uyumlu sürümünü indiriniz.

2. Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra "Çalıştır" butonuna tıklayarak veya kurulum dosyasının üzerine çift tıklayarak çalıştırınız.

3. Karşınıza gelecek pencereyi "Çalıştır" butonuna tıklayarak geçiniz.

4. Bu adımda, "İleri" butonunu tıklayarak devem ediniz.

5. Lisans sözleşmesini okuduktan sonra "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayınız.

6. Bir sonraki pencerede kurulacak bileşenler seçilmelidir. Burada, resimdeki gibi yalnızca "TTLS 4.1.0" seçeneği seçili olmalıdır.

7. Daha sonra, sizden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz istenecektir. "Kullanıcı Adı" bölümüne e-posta adresinizin tamamını yazınız. Üniversite personeli ve öğrencileri için e-posta adresleri "kullanıcı adı@duzce.edu.tr" formatındadır. "Parola" bölümüne ise e-posta şifrenizi yazınız.

8. Ayarların geçerli olabilmesi için bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekmektedir. "Yeniden Başlat" seçeneğini işaretledikten sonra "Bitir" butonuna tıklayınız. Bu işlem sonucunda bilgisayarınız yeniden başlatılacak ve eduroam ağına otomatik olarak bağlanacaksınız. Artık eduroam bağlantısı olan her noktadan, tekrar kullanıcı adı ve şifre girmeden internete bağlanabilirsiniz.